info@incassokamer.nl | Contact
Wij helpen u verder... Bel 0527 - 618 470

Waarom Algemene Voorwaarden

Zoals gezegd Algemene Voorwaarden leggen het algemene deel van de overeenkomsten vast (voorwaarden/ condities). Waarom zijn ze dan zo belangrijk. Heel eenvoudig. U investeert, door geaccepteerde duidelijkheid, in een flinke kostenbesparing. Uw rechtpositie wordt er door verbeterd.

Maar al te vaak maken wij mee dat klanten van onze incassorelaties op zoek zijn naar argumenten om niet dan wel niet volledig te hoeven betalen. In tijden van recessie is dit nog heftiger. Het is dus logisch. Hoe minder er bij een transactie geregeld is des te meer ruimte u biedt aan oneigenlijk verweer. U kunt zich voorstellen dat als, bijvoorbeeld eigendomsvoorbehoud, intellectueel eigendom, garantie, betalingscondities, levertijd, toepasselijk recht enz. enz. niet goed geregeld zijn u meer schade lijdt dan nodig was. Dit is juist iets dat iedere ondernemer zoveel mogelijk wenst uit te sluiten. Zie ook onze praktijkvoorbeelden.

Neem geen onnodige risico's. Bel met +31 (0)527 - 618 470 of vul de informatie aanvraag in.
Vanzelfsprekend staan wij met raad en daad voor u klaar.
Bel DirectBel Direct!

Bel: +31 (0)527 - 618 470 U wilt meer weten?, neem dan nu contact op met onze consultants. of vraag onze informatie aan.

Laat anderen het ook weten...
Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed