info@incassokamer.nl | Contact
Wij helpen u verder... Bel 0527 - 618 470

Routebeschrijving

De Incassokamer is gevestigd aan de Lange Dreef 27 in het centrum van Emmeloord. Het kantoor is goed te bereiken met de auto (genoeg parkeergelegenheid in de directe nabijheid) alsmede met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Printvriendelijke versie.

                

Vanuit Almere

Als u vanuit de richting Almere komt neem dan de afslag Emmeloord (14). Ga onder de snelweg door en neem de tweede rotonde voor één kwart. Rij over de Randweg het industrieterrein van Emmeloord binnen, bij het verkeerslicht slaat u linksaf de Nagelerweg/straat op. U rijdt door tot de Ford garage en slaat over het water rechtsaf. De Incassokamer bevindt zich na 300m aan uw linkerhand. Om te parkeren slaat u bij het eerstvolgende verkeerslicht rechtsaf.


Vanuit Heerenveen

Als u vanuit de richting Heerenveen komt volgt u de A6 tot afslag Emmeloord Noord (15). Sla linksaf de Muntweg op richting Kuinre/ Wolvega. Bij de T-spliting slaat u rechtsaf de Kuinderweg op richting industrieterrein de Munt. Rij door tot aan de T-splitsing hier gaat u rechtsaf richting Emmeloord. Deze weg volgen, De Incassokamer bevindt zich na het verkeerslicht (voor parkeren gaat u bij het verkeerslicht links) aan uw rechterhand.


Vanuit Zwolle

Volg de N50 langs Kampen richting Emmeloord. Neem na Ens de eerste afslag op de N50. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Volg de Kamperweg totdat u weer onder de snelweg doorrijdt. Neem daarna de eerste weg rechts en rij door tot aan de T-spliting, hier slaat u linksaf. Deze weg volgen, De Incassokamer bevindt zich na het verkeerslicht (voor parkeren gaat u bij het verkeerslicht links) aan uw rechterhand.

Bel DirectBel Direct!

Bel: +31 (0)527 - 618 470 U wilt meer weten?, neem dan nu contact op met onze consultants. of vraag onze informatie aan.

Laat anderen het ook weten...
Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed