info@incassokamer.nl | Contact
Wij helpen u verder... Bel 0527 - 618 470

Algemene voorwaarden Webshop

U kent ze vast wel de Algemene Voorwaarden; de kleine lettertjes die op de achterzijde van een koopovereenkomst gedrukt staan, of als bijlage aan u overhandigd worden. Ze zijn een must voor iedere ondernemer en belangrijker dan de meeste mensen denken.

Het belang van Algemene Voorwaarden

Zo wordt het belang van Algemene Voorwaarden namelijk niet door iedereen voldoende beseft. Men vertrouwt op het goede gevoel met de klant. "Zaken doen is risico nemen", heet het dan te zijn. Dit is te begrijpen, maar waarom meer risico nemen dan nodig is. Het kan u duur komen te staan. Niet voor niets zijn er notariële aktes als u een woning koopt, zijn er Algemene Rekeningvoorwaarden als u een rekening bij de bank opent, Algemene Voorwaarden als u; een keuken koopt, meubels koopt, software koopt en ga zo maar door. Als u oplet dan komt u dagelijks het gebruik van Algemene Voorwaarden door uw leveranciers tegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zij hebben geleerd om geen onnodige risico's te nemen.

Waar zien goede Algemene Voorwaarden op toe

Wanneer u een of meerdere webshops exploiteert is het gebruik van Algemene Voorwaarden van belang. Denkt u maar eens aan de wet koop op afstand, aansprakelijkheid, eigendomsvoorbehoud wanneer u geleverd heeft en de betaling (toch) niet verricht was, garantie, leveringscondities, de aansprakelijkheid, reclameringen, betalingscondities, de reikwijdte van aanbiedingen; verbeeldingen en teksten op uw websites, het toepasselijk recht en de bevoegde gerechtelijke instantie. En nog veel meer. Gelukkig kunnen wij u adviseren met onze jarenlange ervaring en ervoor zorgen dat juist deze zaken goed geregeld worden en aansluiten bij uw onderneming.
U wilt uw Algemene Voorwaarden laten opstellen of meer weten over onze dienstverlening vul dan het aanvraagformulier in of bel direct naar Tel:0527 - 618 470

Juridische onderbouwing van uw Webshop

Naast het werken met Algemene Voorwaarden op uw webshop is voor u het hebben en gebruiken van een privacybeleid en disclaimer op uw Webshop een aanrader. Uiteraard kunnen wij ook voor u Algemene Voorwaarden, een privacybeleid en disclaimer opstellen die afgestemd zijn op het zakelijk karakter van uw onderneming. Verkoopt u ook buiten uw webshop dan kunnen wij mogelijk uw voorwaarden combineren zodat u één type Algemene Voorwaarden hoeft te hanteren Met de jarenlange ervaring in zaken van de medewerkers en hun specifieke juridische kennis staat wij voor kwaliteit.

Kiest u ook voor kwaliteit,
vul dan het aanvraagformulier in of bel direct naar Tel:0527 - 618 470

Uw voordelen:
  • Algemene Voorwaarden afgestemd op uw webshop en/of onderneming
  • Verbetering van uw rechtspositie
  • Professionele juridische vertaling
  • Wij geven uitleg en adviseren u bij het maken van keuzes
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gunstige prijs- kwaliteitverhouding

Vanzelfsprekend staan wij met raad en daad voor u klaar.
Bel DirectBel Direct!

Bel: +31 (0)527 - 618 470 U wilt meer weten?, neem dan nu contact op met onze consultants. of vraag onze informatie aan.

Laat anderen het ook weten...
Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed