info@incassokamer.nl | Contact
Wij helpen u verder... Bel 0527 - 618 470

Veel Gestelde Vragen

Voor wie zijn Algemene Voorwaarden van belang?

Algemene Voorwaarden zijn voor iedere ondernemer die goederen/ diensten verkoopt van belang. Hierdoor worden vooraf/ tijdens de overeenkomst een aantal rechten en plichten, tussen u en uw koper/ afnemer vastgelegd. U kunt er dan altijd een beroep op doen.

Zijn Algemene Voorwaarden verplicht?

Nee, maar bij een geschil bieden ze u wel extra zekerheid. In algemene voorwaarden worden namelijk rechten en plichten tussen u en koper/opdrachtgever vastgelegd. (zaken als garantie, leveringscondities, eigendomsvoorbehoud, recht van reclame, betalingscondities, toepasselijk recht, etc.) Gelet op onze jarenlange ervaringen adviseren wij u altijd verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden te laten opstellen. Immers een ongeluk zit in een klein hoekje. Bel voor meer informatie +31 (0)527 - 618 470 of vul de informatieaanvraag in.

Is het deponeren van Algemene Voorwaarden verplicht?

Nee, dat hoeft niet. Het is wel aan te raden. U kunt dan altijd verwijzen naar de juiste versie en voorkomt een discussie over mogelijk achteraf gewijzigde teksten. Zie ook Algemene Voorwaarden > deponeren voor een verdere uitleg.

Hoe gebruik ik Algemene Voorwaarden?

Het is van belang dat u uw voorwaarden voor of tijdens het sluiten van de overeenkomst aan de koper/opdrachtgever heeft overlegd. Dit is een vrij ruim begrip en er zijn een aantal mogelijkheden om dit te doen. Zie bij het menu Algemene Voorwaarden > gebruik voor een verdere uitleg.

Ik heb al Algemene Voorwaarden, hoe weet ik of ze voldoen?

Wij adviseren u uw algemene voorwaarden te laten nakijken door een specialist. "Deze heeft verstand van zaken en kan u van goed advies voorzien. U kunt hiervoor natuurlijk bij ons terecht. Wij bieden u tevens de mogelijkheid een uitgebreide ondernemersscan te laten doen, waarbij de diverse handelsdocumenten voor u gecontroleerd worden. Bel voor meer informatie +31(0)527 - 618 470

Ik handel veel met het buitenland. Moet ik mijn Algemene Voorwaarden ook in een andere taal hebben?

Dit is aan te raden, voor het van toepassing zijn van uw voorwaarden, echter niet verplicht. Ondermeer de taal waarin u met uw klanten zaken doet kan hier van belang zijn.
Bel DirectBel Direct!

Bel: +31 (0)527 - 618 470 U wilt meer weten?, neem dan nu contact op met onze consultants. of vraag onze informatie aan.

Laat anderen het ook weten...
Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed